Coachar dig till att ta egna beslut, som tar dig dit du vill
220602Cecilia&Carina049.jpg

Har du autopiloten på medan du springer i ekorrhjulet?

 

Kanske är du en av dom som har slagit på autopiloten och springer i ekorrhjulet, det där hjulet som sällan stannar. Ju mer du springer där, desto mindre känner du dig själv och dina beteenden. Vem är du nu, i denna fas i livet?

Vad behöver du för att må bra och hålla som mamma, fru, kollega, vän, syster, mormor, farmor men framför allt, att hålla för den DU är.

I vardagen ställs du inför många beslut men när du bara springer på blir det lätt att du har fokus på fel saker och besluten kommer inte inifrån dig själv. Ju längre du lever på detta sätt desto närmre olika skav kommer du och desto oftare känner du osköna känslor.

 

”Ingenting är omöjligt, själva ordet uttalas ju Oh, möjligt” Audrey Hepburna

Har du funderat över hur du ska nå dit du vill? Eller har du kanske funderat på vad du vill? Jag hjälper dig att hitta dina svar och verktyg som du kan använda i vardagen för att ta dig hela vägen till ditt önskade läge. Personlig utveckling som Du styr.
 

Tillsammans utgår vi från ditt nuläge och går hela vägen till ditt önskade läge. Vad är det du vill då? Varför vill du det? Jag finns med dig hela vägen, både när det stormar och när solen lyser.

 

Jag hjälper dig att hitta dina egna svar så att du tar rätt beslut i livet.

Du finner dina svar som redan finns inom dig, långt där inne. Vi utgår från dom när vi arbetar vidare och skapar en medvetenhet och en plan mot ditt mål.

Hinder är något som vi alla stöter på men hindren ser olika ut för oss. När du vet vad som kan hindra dig så är du förberedd och har en plan för det.

Nu kan vi skapa din alldeles egen karta, se vilket steg du vill börja med för att sedan agera. För det är när du agerar som det händer!

Tänk att du ska få en alldeles egen karta som är anpassad för bara dig💕

 

Dina svar kommer du att hitta genom att jag lyssnar på dig, ställer frågor och ger dig övningar. När du har svaren är det dags för reflektion och skapa en riktning ihop med olika verktyg som kommer att hjälpa dig hela vägen fram.

 

Vad kan du förvänta dig efter vårt samarbete?

När du har bestigit din topp och skapat nya stigar kommer du att känna dig trygg och ha mer tillit till dig själv. Du kan nu lägga fokus på rätt saker och ta medvetna beslut som gör att du känner mer glädje, energi och engagemang. Du ser, lyssnar och bekräftar dig själv. På det sättet kommer du att automatiskt bidra till människorna runt omkring dig.

 

Jag använder mig av Nordens första plattform för mätning av individens utveckling under hela vårt samarbete.